18.3 C
Rapla
Esmaspäev, 5 juuni 2023
UudisedTeisipäevaste kossuõhtute needus

Teisipäevaste kossuõhtute needus

Me oleme siin Raplamaa Sõnumites olnud alati suure dilemma ees teisipäevaõhtuste Avis Utilitas Rapla mängude pärast. Kuna leht ilmub kolmapäeva hommikul, ei ole meil võimalik kõige värskemat tulemust lugejateni tuua.
Ka sel nädalal oli sama olukord. Teisipäeva õhtul pidas Avis Utilitas Rapla oma senise hooaja kõige olulisema mängu, ent tänasesse paberlehte meil sellest kirjutada polnud võimalik. Kohe selgitan, miks see nii on, kuid enne julgustan kõiki külastama veebilehte sõnumid.ee, kus uudis eilsest mängust on üleval. Kui meil ei ole võimalik seda avaldada paberlehes, siis oma veebilehel toome värskeima tulemuse ikkagi lugejateni.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused