21.6 C
Rapla
Teisipäev, 16 juuli 2024
UudisedTeisipäevaste kossuõhtute needus

Teisipäevaste kossuõhtute needus

Me oleme siin Raplamaa Sõnumites olnud alati suure dilemma ees teisipäevaõhtuste Avis Utilitas Rapla mängude pärast. Kuna leht ilmub kolmapäeva hommikul, ei ole meil võimalik kõige värskemat tulemust lugejateni tuua.
Ka sel nädalal oli sama olukord. Teisipäeva õhtul pidas Avis Utilitas Rapla oma senise hooaja kõige olulisema mängu, ent tänasesse paberlehte meil sellest kirjutada polnud võimalik. Kohe selgitan, miks see nii on, kuid enne julgustan kõiki külastama veebilehte sõnumid.ee, kus uudis eilsest mängust on üleval. Kui meil ei ole võimalik seda avaldada paberlehes, siis oma veebilehel toome värskeima tulemuse ikkagi lugejateni.
Teisipäevase seisuga oli Avis Utilitas Raplal selg vastu seina. Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseerias Pärnu Sadama vastu oldi 1:2 kaotusseisus. Arvestades, et seeria peetakse kolme võiduni, oli seis kehv, ent kindlasti mitte lootusetu. Seeria kolmes esimeses mängus oli Pärnu näidanud oma paremust. Ainult kõige esimeses kohtumises tuli Rapla 18-punktilisest kaotusseisust välja ning teenis lisaajal võidu. Seeria teises mängus oli Pärnu parem 12 ning kolmandas 8-punktilise vahega.
Kahe viimase mängu läbiv joon oli see, et Pärnu domineeris väljakul algusest lõpuni. Rapla pääses eduseisu vaid lühikesteks hetkedeks ning see oli maksimaalselt paari punkti suurune. Et hoida lootust edasipääsuks, pidi Rapla teisipäeva õhtul selle mustri murdma. Lugeja on küllap selles osas targem kui kirjutaja, sest minu jaoks ei ole see mäng veel toimunud.
Sellega jõuamegi teisipäeva, 25. aprilli õhtusse, kui Pärnu spordihallis toimus Pärnu Sadama ja Avis Utilitas Rapla seeria neljas mäng. Pall pandi mängu kell 19. Tänase lehe spordirubriigist selle kohta lugeda ei saa, sest kella seitsmeks õhtul oli käesolev Raplamaa Sõnumite number jõudnud juba trükikotta. Samuti ei oleks mõttekas tuua välja reedel, 21. aprillil toimunud seeria kolmanda mängu kokkuvõtet, sest see oleks juba aegunud uudis.
Niisiis ongi meie väljund hoida lugejaid värskete tulemustega kursis oma veebilehel sõnumid.ee. Nii oleme teinud terve hooaja vältel. Teisipäevased korvpallimängud on meile väljakutseid seadnud ka varem. Aastaid tagasi mängisid toonane TYCO Rapla ja Avis Rapla Balti liigas. Need kohtumised toimusidki põhiliselt teisipäeva õhtul. See seadis meid alati väljakutse ette – kuidas saaks lehelugejani tuua kõige värskema tulemuse sellest liigast. Paralleelselt mängiti muidugi ka Eesti meistrivõistlusi. Need mängud peeti enamasti nädalavahetustel ning sealt sai kõige värskemad ülevaated ka paberlehe spordirubriigis avaldada.
Kangesti tahaks eilse mängu tulemust edastada ka käesolevas lehes, aga kellaajaliste erinevuste tõttu ei ole see kahjuks võimalik. Seetõttu julgustangi korvpallihuvilisi külastama Raplamaa Sõnumite veebilehte, et lugeda ülevaadet eilsest mängust. Arvestades, et seal oli kaalul terve hooaja saatus, ei tule Avis Utilitas Rapla toetajale kaks korda üle korrata, kui olulise vastasseisuga tegemist oli.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare