20.5 C
Rapla
Teisipäev, 6 juuni 2023
PersoonAivar Kivissaar on aastate jooksul avanud tosin söögikohta

Aivar Kivissaar on aastate jooksul avanud tosin söögikohta

30. aprillil avas uksed Märjamaa Hostel & Pubi, mille avaõhtu tipnes hoogsa peoga elava muusika saatel. Kui pubi ehitustööd olid juba lõpusirgel, tuli omanikul mõte avada söögikoht aprillikuu viimasel päeval, sest ükskõik mis nädalapäevale 30. aprill jääb, saab pubi sünnipäeva õigel kuupäeval tähistada ja järgnev päev, 1. mai on (taastumiseks) alati vaba.

Aivar Kivissaar on toitlustuses tegev alates 1991. aastast. Märjamaal oli ta seni pidanud viit toitlustuskohta. Hosteli pubi ei toonud asula toidukohtade kaardile praegu üht kohta juurde, vaid sama pidaja vahetas pubi asukohta ja nime.
Kivissaare osaühingul Viastop Invest oli lõppemas kümne aasta pikkune rendileping bussijaamaks ehitatud hoones, kus tegutses pubi Vana Bussikas. Maja vajas soojustust ja hubasemaks muutmist. Neid suuri investeeringuid olnuks mõttekas teha pärisperemehena, kuid omanikuga ei saadud ostuks kokkulepet. Siis tekkis võimalus osta ära Bussikast vaid paarisaja meetri kaugusel peatänava ääres asuv Pärnu mnt 27 kinnistu koos hoonega. Maja ülemisel korrusel on hostel, all oli varem söögikoht, mõned ärid ja väike ilusalong. Pisut enne jõule tehtud ost oli Kivissaarele nagu jõulukingitus. Kuigi selle „elluäratamiseks“ tuli hakata nüüd kõvasti ehitama.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused