26.1 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
GaleriiGalerii: Rapla vallavalitsus alustas tööd uues asukohas

Galerii: Rapla vallavalitsus alustas tööd uues asukohas

Rapla vallavalitsuse kolimine senisest asukohast Viljandi maanteel Rapla riigimajja jõudis lõpule teisipäeval, 2. mail. Just siis alustasid vallavalitsuse ametnikud tööd uues asukohas ning uutes ruumides. Esimese hooga suuremat tseremooniat sellega ei kaasnenud, kuid vallavanem Gert Villard lubas, et avatud uste päev on tulemas, kuid kuupäev ei ole praegu veel paika pandud.

Võib öelda, et kolimise protsess algas 30. märtsil, kui Rapla vallavolikogu otsustas anda vallavalitsusele loa sõlmida rahandusministeeriumiga rendileping riigimajja kolimiseks. Pisut rohkem kui kuu aega hiljem on vallavalitsus koos kõigi töötajatega uuele pinnale kolinud. Aegade jooksul on seda hoonet tuntud erinevate nimede all – haldushoone, maavalitsuse maja, riigimaja ning nüüd siis saab seda tinglikult pidada ka vallamajaks. Või vähemalt selle üht osa.
Põhiliselt on Rapla vallavalitsuse kasutuses riigimaja kolmanda korruse lõunatiib. Lisaks on osa ametnikke ka riigimaja esimesel korrusel. Seal on raamatupidamine, rahvastikuregister, sotsiaalosakond ja lastekaitseosakond. Just nendega on kodanikel rohkem igapäevast

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
5. mai 2023 11:27

Minge ja istuge seal hirmkallis riigimajas ja ärge jumala pärast ise midagi ette võtke sest selline ettevõtmine jääb kindlasti pooleli! Täna siis on Rapla saamatus jõudnud isegi ERRi kus teatati keskväljaku ehituse ´venimisest ja uuest hankest.