2.7 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
SportKaspar Kasari: "Lähme Rapla rallil kiiret ja kindlat sõitu näitama."

Kaspar Kasari: “Lähme Rapla rallil kiiret ja kindlat sõitu näitama.”

Juba sel reedel, 5. mail antakse start Rapla rallile. Teiste seas läheb rajale ka kohalik ekipaaž Kaspar Kasari – Rainis Raidma (OT Racing, Škoda Fabia R5). Ei ole liialdus pidada Rapla rallit nende koduralliks.
Ekipaaž on läbinud pika ja korraliku treeningperioodi, et olla just sellel võistlusel parimas vormis. “Enesetunne on hea. Lähme näitama kiiret ja kindlat sõitu. Eks ajad rajal näitavad, kui hästi me selleks võistluseks valmis olime,” sõnas Kasari.
Spordis on teatavasti ütlus, et ühest küljest koduseinad toetavad ja teisest küljest ka kammitsevad. Kasari ütles, et tema tunneb Rapla rajal ainult toetust. “Rapla rajal on meil alati hästi läinud. Olen seda võistlust pikalt oodanud, juba praegu on mõnus ärevus sees,” ütles ta.
Rapla ralli on tänavuste Eesti meistrivõistluste kolmas etapp ning see saab alguse reede, 5. mai õhtul Rapla keskväljakult. Rallimeeste endi jaoks läheb võistlusnädal käima juba varem. Kolmapäeval algab dokumentide vormistamine ning neljapäeval läheb kaardi joonistamiseks. Rapla ralli kestab kaks päeva ning lõpeb 6. mail.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare