9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
SportKohila võrkpalliklubi Kevadvolle jõudis lõpule

Kohila võrkpalliklubi Kevadvolle jõudis lõpule

Kohila võrkpalliklubi

Neljapäeval, 27. aprillil lõppes jaanuarist aprillini kestnud Kohila Võrkpalliklubi Kevadvolle. Turniiri kümnel etapil osales arvestatav hulk naisi, mehi ja noori. Etappidega võis liituda igal ajal, sest võistkonnad moodustati kohapeal ja iga mängija kogus endale eraldi punkte. Pika turniiri võitjad on selgunud ja paremusjärjestus järgmine:

Mehed:
1. Allar Haljasorg
2. Max Andreas Kosenkranius
3. Silver Tang

Naised:
1. Katrin Närep
2. Anett Haljasorg
3. Delia Nevski

Noored:
1. Marie Karhu
2. Eliise-Miia Mõlder
3. Johanna Maria Merisalu

Kevadvolle on läbi, kuid treeningud jätkuvad saalis ja peagi juba õues. Ukse ees on uus ja põnev rannavollesari, mis kannab nime Ameerika Auto Rannakarikas.
27. aprillil toimus veel teinegi üritus, Öölaager ja segavõistkondade Ööturniir noortele, kus osalesid nii noored kui ka täiskasvanud. Ööturniiril osales viis võistkonda, kõikides oli naisi, mehi, noori ja vanemaid. Mängisime turniirisüsteemis ja kaks ringi läbi, iga võistkond sai kokku kaheksa mängu. Ööturniiri võitjad: Allar Haljasorg, Marta Leps, Marie Karhu, Miko Elenurm, Liisi Voojärv.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused