15.5 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
Uudised"Kurvilise tee legendid" paotab ust Eesti ralli kuldaega

“Kurvilise tee legendid” paotab ust Eesti ralli kuldaega

Nii lihtne on jälgida tänapäeval Ott Tänaku sõite või oli kümmekonna aasta eest elada kaasa Markko Märtinile ning sealjuures unustada, kuhu Eesti ralli juured ulatuvad. Eelmisel nädalal jõudis kinodesse kodumaine dokumentaalfilm “Kurvilise tee legendid”, mis tõi päevavalgele ning äratas uuesti ellu kaheksakümnendate aastate rallilood, mis muidu jääksid nooremale rallihuvilisele võõraks.

Dokumentaalfilm “Kurvilise tee legendid” pajatab lugusid legendaarsetest 1980. aastate rallisõitjatest, kes kihutasid Lada VFTS-idel eesmärgiga lüüa lahti Nõukogu Liidu koondise uks ning kiigata sealtkaudu laia maailma. Päris mitmel sõitjal see õnnestus ning nemad ka selles filmis üles astuvad. Vanema põlvkonna rallihuvilistele ei ole kaugeltki võõrad sellised nimed nagu Vello Õunpuu, Ilmar Raissar, Hardi Mets ja Vallo Soots.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare