18.3 C
Rapla
Esmaspäev, 5 juuni 2023
UudisedMaamess köidab jätkuvalt Raplamaa ettevõtjate meeli

Maamess köidab jätkuvalt Raplamaa ettevõtjate meeli

Olgugi et Maamess toimub kaugel Tartus, on seal aastast aastasse esindatud olnud ka Rapla maakonnas tegutsevad ettevõtted. Nende soov võib olla oma toodangu tutvustamine, ärisidemete sõlmimine või lihtsalt oma valdkonna monitoorimine. Tänavu oli maamess 20.-22. aprillil oma tavapärases kohas Tartu messikeskuses.

Seekord oli messil väljas 440 eksponenti tervelt 70 000 ruutmeetri suurusel pinnal. Juba aastaid on see olnud Baltikumi suurim erialamess, kus osaleb igal kevadel sadu põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse ettevõtteid. Kui heita pilk Maamessil osalejatele, siis on seal juba aastaid osalenud näiteks Märjamaal tegutsev ettevõte A.K.K. AS, kelle eriala on rasketehnika müük, rentimine ja hooldamine. Teise Märjamaal tegutseva ettevõttena on ikka ja jälle kohal Oniar OÜ,

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused