17.2 C
Rapla
Kolmapäev, 7 juuni 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
27. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 18. aprilli õhtul varastati kuusepalki. Vargusega tekitatud varaline kahju on 400 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Metsas põles rehvihunnik
25. aprillil kell 19.31 kutsuti päästjad Kohila alevisse Vilivere teele, kus teataja sõnul põles mets. Päästjate kohale saabudes põlesid umbes 300 ruutu maastikku, kulu ja rehvihunnik. Päästjad asusid tule levikut piirama. Kell 19.57 oli tulekahju lokaliseeritud ja rehvihunnik kustutatud ning otsiti veel viimaseid tulepesi. Selgus, et tulekahju sai alguse lõkkest.

Puukuuri katus süttis põlema
1. mail kell 15.06 sai häirekeskus teate, et Kohila vallas Salutaguse külas põleb kuur, kus on sees korterelamu küttepuud. Päästjad tuvastasid, et relakaga lõikamise käigus oli süttinud katus. Päästjad võtsid katuse lahti ning kustutasid umbes 5-ruutmeetrise põlengu.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused