5.7 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
UudisedRapla gümnaasiumi õpilase Mia Cordelia Kitsingu praktilisest tööst sündis raamat

Rapla gümnaasiumi õpilase Mia Cordelia Kitsingu praktilisest tööst sündis raamat

Kõigest 18-aastane Mia Cordelia Kitsing kirjutas kooli praktilise töö käigus raamatu. Romaan „Vanaema, miks sa mind ära ei tunne?” räägib dementsusest, depressioonist, nostalgitsemisest, leinast ja ebakindlusest, mis kasvamisega kaasas käivad.

Möödunud nädalal esitles Mia Tallinna vanalinna Rahva Raamatus oma esimest raamatut. „Väga huvitav kogemus. Ma ei ole ise varem mitte ühelgi raamatuesitlusel käinud. Ehk siis minu oma oligi esimene,” rääkis Mia. Ühtlasi oli see ka esimene kord, kui ta oma trükisooja raamatut ise käes hoidis. Raamat oli poelettidele jõudnud juba veidi varem ja sõbrad olid talle sellest pilte saatnud, aga oma silmaga nägi ta lõplikku tulemust esimest korda.
Mia romaani peategelane on päevikut pidav Linda. Esimese sissekande teeb Linda 10-aastasena päeval, mil põgeneb vanemate tüli ajal koos oma noorema õega vanaema

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare