14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportSeitse meeldejäävat hetke Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama seeriast

Seitse meeldejäävat hetke Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama seeriast

Avis Utilitas Rapla mängud sel hooajal jõudsid lõpule reede, 28. aprilli õhtul Sadolini spordihoones. Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseeria viimases mängus kaotati Pärnu Sadamale 78:65. Kuna tegemist oli kogu seeria viienda ning otsustava mänguga, pani see kaotus punkti ka kogu hooajale. Raplamaa Sõnumid valis nendest viiest mängust välja seitse momenti, mis jäid iseloomustama kogu seeriat.

Loomulikult on kahju, et play-off Rapla jaoks nii lühikeseks jäi. Nii korvpallikool, mängijad kui ka fännid ootasid pikemat kevadet. Eriti valusaks teeb allajäämise see, et ka 2022. aasta kevadel kaotas Avis Utilitas Rapla veerandfinaalis Pärnule. Toona lõppes seeria 3:1 ning sealt edasi marssis Pärnu Eesti meistritiitlini. Seega oli Rapla jaoks tegemist juba teise järjestikuse hooajaga, kus Eesti meistrivõistlustel poolfinaali ei jõutud.

See kõik aga ei tähenda, et lõppenud seerias ei oleks olnud momente, mida hinnata ja endaga mälestustes kaasa võtta. Siin on seitse meeldejäävat hetke Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama seeriast.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare