9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedVald otsib Rapla keskväljakule uut ehitajat

Vald otsib Rapla keskväljakule uut ehitajat

Rapla keskväljaku II etapi ehitustööd seiskusid, kui peatöövõtjaga tuli leping ennetähtaegselt lõpetada. Uus leping peaks saama värsked allkirjad paari nädala jooksul.

Märtsi alguses tuli Rapla vallavalitsusel kuulutada välja uus hange keskväljaku II etapi ehitustöödele peatöövõtja leidmiseks. Tähtajaks aprilli keskpaigas laekus neli pakkumust, nende seas ka seni ehitustöid teostanud OÜ RTS Infra Eestilt. Eilsel istungil arutas vallavalitsus küsimust. Uue lepingupartneri nime Rapla vallavanem Gert Villard teisipäeva õhtul välja ütlema ei soostunud, sest korraldus pidi allkirjad saama alles täna.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused