9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedVideopodcast: 12 aastat Teeme Ära talgupäeva kordinaatoritööd - Mikk Merekivi

Videopodcast: 12 aastat Teeme Ära talgupäeva kordinaatoritööd – Mikk Merekivi

Mikk Merekivi on andnud oma vabatahtliku panuse viimased 12 aastat, et olla Teeme Ära talgupäeva kordinaator Rapla maakonnas. Selle aja jooksul on ta näinud erinevaid aastaid alates elevuse tipphetkedest kuni koroonaperioodi rahulikumate aegadeni. Seda vabatahtlikult oma õlgadele võetud kohustust kannab ta jätkuvalt ning nõnda ka sel aastal. Teeme Ära talgupäev toimub laupäeval, 6. mail, mis tähendab, et viimased kuu aega on olnud selles osas käed-jalad tööd täis. Mikk Merekivi käis Raplamaa Sõnumite toimetuses külas mõned päevad enne talguid ning kõne alla tuli nii tänavune talgupäev kui varasemad aastad. Vestlust juhib ajakirjanik Siim Jõgis.

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused