-2.8 C
Rapla
Kolmapäev, 8 mai 2024
SisuturundusKleidid – stiilsed ja mugavad

Kleidid – stiilsed ja mugavad

Ilus kevad on käes ning varsti algab suvehooaeg. Kleidid on paljude naiste suured lemmikud ning mis oleks parem aeg kleitide kandmiseks, kui käimasolev kevad-suve hooaeg. Kleite leidub kõige erinevama tegumoega, värvitoonis, stiiliga ning otstarbega. Kleite on värvilisi ja ühetoonilisi, pikki ja lühikesi, midagi kõigile! Anname teile ülevaate kleitidest, mis sel hooajal moodsad on, et teil oleks kergem endale uus lemmik valida.

Kleidi sada nägu

Kleit on universaalne. Kleite on võimalik kanda igal puhul ja tegelikult ka aastaajal. Milliseid kleite siis on? Meil on vabaaja kleite, et veeta toredaid päevi sõprade ja lähedastega või miks mitte reisile minna. On õhtukleidid pidulikeks õhtusöökideks ja teatriskäikudeks. Peokleidid erinevateks tähtpäevadeks ja pidulikemateks puhkudeks. Praegusel ajal on väga populaarsed ka näiteks särkkleidid ja õhulised maksikleidid. Kleite leidub tõepoolest iga tegumoega ja igale maitsele.

Värvid, värvid, värvid

Praegusel kevad-suvel on äärmiselt populaarsed laia lõikega õhulised kleidid, näiteks päevakleidid ja maksikleidid. Praegust hooaega iseloomustab värvide rohkus. Kleite leidub kõige erinevamates värvitoonides, alates roosast ning lõpetades rohelisega, rääkimata erinevatest mustritest ja kirjudest lillekleitidest, mis nii hästi suvesse sobivad. Kleidid on kaunid, elegantsed ja mugavad ning pole kaugeltki alati vaid pidulik riietus, on kodukleite, millega on mugav koduseid toimetusi teha ning mis annavad liikumisvabaduse.

Millega kleiti kandes arvestada?

Kui valite kleiti, on mõned aspektid, millega arvestada. Mõelge läbi, mis otstarbeks see kleit on, vaadake, et teie kapis oleks mõni kleit, mida saaks kasutada mitmes olukorras, nii-öelda universaalkleit. Valige kleidi pikkus vastavalt olukorrale. Kui lähete rattaga sõbranna sünnipäevale, siis valige pigem lühem kleit, et kleidisaba kodaratesse kinni ei jääks. Veenduge, et materjal oleks sobiv ning laseks nahal hingata. Samuti tasub mõelda, kas kleit sobib juba olemasolevate asjadega – jakid, kingad, kotid –, nii on kleit kõige multifunktsionaalsem asi teie garderoobis. Soovime, et teie kleidid oleks sama kirjud kui kevadvärvid!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare