9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
SportKarmel Jano tuli murdmaajooksus Eesti meistriks

Karmel Jano tuli murdmaajooksus Eesti meistriks

Erik Horn

Laupäeval, 6. mail toimunud Eesti murdmaajooksu meistrivõistlustel selgusid parimad krossijooksjad alates U14 vanuseklassist kuni täiskasvanuteni. Rapla jooksuklubi oli esindatud 12 jooksjaga. Eesti meistriks krooniti Karmel Jano U18 neidude jooksus.
Rapla jooksuklubi sportlased olid väga edukad. Võideti neli medalit: üks kuld ja kolm pronksi. Eesti meistriks tuli U18 neidude 2 km jooksus Karmel Jano. Pronksi teenisid noormeste U18 3 km Hugo Särev, neidude U23 4 km Laura-Liisa Väli ja noormeeste U23 4 km Sander Piik. Esimestena jäid medalikolmikust välja ehk saavutasid 4. koha poiste U14 1 km jooksus Villem Suuroja, noormeeste U20 3 km jooksus Kevin Jõesoo, noormeeste U23 4 km Kalev Hõlpus ja neidude U23 4 km Birgit Veldi.
5. koha saavutas neidude U16 1,5 km Berit Kant ja meeste 4 km Sten Ütsmüts. 6. koha saavutas noormeeste U20 3 km Kristofer Alex Jeanty. Tüdrukute U14 1 km jooksus tegi tubli jooksu Karoline Kivilo, kes oma esimestel Eesti meistrivõistlustel saavutas 24. koha. Õnnestunud hooaja alguse järel jääme põnevusega ootama Rapla jooksuklubi õpilaste suviseid starte.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused