18.8 C
Rapla
Teisipäev, 6 juuni 2023
UudisedLaulukarussell keerleb maakondliku mõõduvõtu suunas

Laulukarussell keerleb maakondliku mõõduvõtu suunas

Koos kevade saabumisega pandi keerlema ka laulukarussell. Rapla maakonna neljast vallast kolmes on kontserdid toimunud ning selgunud ka edasipääsejad, kes astuvad üles reedel, 19. mail maakondlikul mõõduvõtul Märjamaal.
Iga vanuseklassi edasipääsejad on selgunud Kohila, Märjamaa ja Rapla vallas ning täna, 10. mail seisab see ees Kehtna vallas. Kõiki edasipääsejaid ootab ees maakondlik lauluvõistlus, seekord Märjamaa valla rahvamajas. Eelmisel aastal toimus see Kohilas ning enne seda Kehtnas. Televaatajad on harjunud laulukarusselli vaatama ETV-st, aga tänavu seda ei ole. Telesaade salvestatakse 2024. aastal.
Rapla valla kontsert oli neljapäeval, 4. mail Rapla kultuurikeskuses. Kohilas tehti seda 3. mail Tohisoo mõisas ning Märjamaa parimad noored lauljad võtsid üksteiselt mõõtu samuti 3. mail Märjamaa rahvamajas. Näiteks Tohisoo mõisas oli lauluvõistlusel kohal 22 lauljat ja Märjamaal oli see arv 45. Lauljad olid jaotatud kuude vanuserühma, millest igaühest

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused