-1.7 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
ValladKohila valdLugemise väljakutse hooajale pani punkti Olav Osolin

Lugemise väljakutse hooajale pani punkti Olav Osolin

Tavaks on saanud, et Kohila raamatukogu lugemise väljakutse lõpeb kohtumisõhtuga, mille külaline loosib osaliste vahel välja kingitusi. Seekordse kohtumisõhtu külaliseks oli Olav Osolin, keda teatakse kui endist ajakirjanikku ja turundusinimest ning kauaaegset muusikaeksperti, kuid kes viimastel aastatel on kirjutanud ka mõned raamatud.

Kohila raamatukogu “Lugemise väljakutse”, mis sai alguse 8. septembril, on nüüdseks lõppenud. Seekordne väljakutse oli juba viies ja mini-juubeli puhul oli seekord osalistel võimalus valida, kas osa võtta suurest väljakutsest, kus oli 25 valdkonda, või väiksest krimikirjanduse väljakutsest, kus oli 9 teemat. Muidugi võis osa võtta mõlemast väljakutsest.
Väljakutsete kokkuvõtted tehti kohtumisõhtul, mis toimus 8. mail. Külaline Olav Osolin rääkis lisaks fortuunaks olemisele talle omase huumoriga sellest, kuidas on võimalik saada pensionärina nooreks kirjanikuks ja olla selles ka edukas.
Ta rääkis, et kooliajal oli kirjandite kirjutamine tema jaoks paras piin ja seetõttu ei mõelnud ta toona korrakski, et võiks kunagi olla kirjanik. Kirjutamisosku

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare