17.7 C
Rapla
Kolmapäev, 31 mai 2023
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
8. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 27. aprilli hommikul tankis seni kindlaks tegemata mees teenindusjaamas kanistritesse mootorikütust ja lahkus jaamast kütuse eest tasumata. Vargusega tekitatud kahju on ligi 680 eurot.

Märjamaa vald
5. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 30. aprillil avastati, et korterist on varastatud sularaha. Vargusega tekitatud rahaline kahju on hinnanguliselt 300 eurot.

Rapla vald
2. mail kell 15.10 toimus liiklusõnnetus Tallinna-Rapla-Türi maantee 49. kilomeetril, kus 74-aastane mees sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz otsa ülekäigurajal teed ületanud 78-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Raplamaa Haiglasse.
4. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 37-aastane mees soovis osta ATV masinat. Temaga võeti aprillis WhatsAppi kaudu ühendust ja sõlmiti ostu-müügileping. Mees tasus ATV eest pangaülekandega, mille järel lubas müüja ATV kulleriga ära saata. Soovitud toodet ei ole mees siiani saanud ega ole ka saanud makstud raha tagasi. Tekitatud varaline kahju on üle 9000 euro.
6. mail kella 18 paiku sai politsei teate, et Raplas ähvardas 47-aastane joobes mees bussipeatuses noaga oma 56-aastast sõpra. Politsei pidas 47-aastase mehe kinni.
7. mail kella 17.30 paiku teatati politseile, et Raplas lõi 44-aastane joobes mees kodus oma 27-aastast sugulast. Politsei pidas 44-aastase mehe kinni.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Tahmapõleng korstnas
2. mail kell 20.10 sai häirekeskus teate, et Kohila alevis Nurme tänaval põleb midagi elumaja soojamüüris. Päästjad tuvastasid tahmapõlengu korstnas, kuid otsest ohtu majale ei olnud. Kell 20.55 oli põleng likvideeritud ning päästjad võisid sündmuskohalt lahkuda.

Põles saunamaja
5. mail kell 6.48 teatati häirekeskusele hoone põlengust Kehtna vallas Põrsaku külas. Päästjate saabudes põles väike saunamaja, mis kustutati lõplikult kell 7.48. Päästetöödega tegelesid Kehtna ja Rapla päästjad.

Omanik ei lubanud päästjaid majja
7. mail kell 10.05 kutsuti päästjad Kehtna valda Ohekatku külla, kus põles eterniitkatusega kivimaja, omanik püüdis tulekahju ise kustutada. Päästjate saabudes tuli katuse alt veel pisut suitsu, kuid agressiivne omanik keeldus esialgu päästjaid majja sisse laskmast, kuid lõpuks said päästjad siiski hoone üle vaadata. Selgus, et pliidi ees põrandal oli süttinud põlevmaterjal. Majas puudus ka suitsuandur.

Kulupõleng Rapla linnas
7. mail kell 14.48 teatati kulupõlengust Rapla linnas Sika teel. Päästjad kustutasid umbes 10-ruutmeetrise põlengu, kus süttinud olid põhupalli jäänused. Pealtnägijate sõnul võis tegemist olla süütamisega, sest sündmuskohalt olid enne päästjate saabumist lapsed minema jooksnud.

Kasvuhoone võis süttida küünaldest
7. mail kl 16.05 kutsuti päästjad Kehtna valda Lokuta külla, kus põles kasvuhoone. Päästjad kustutasid kasvuhoone põranda umbes 400 liitri veega. Ilmselt oli tulekahju alguse saanud küünaldest, mis olid öökülma vastu põrandale põlema jäänud.

Otsasõit kitsele
Kell 21.34 käisid päästjad Rapla vallas Raikkülas, kus sõiduauto oli kitsele otsa sõitnud. Päästjad reguleerisid liiklust ning puhastasid tee sodist. Õnnetuses inimesed kannatada ei saanud.

Lääne päästekeskus

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused