6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
ValladKohila valdTeeremondi tõttu muutub liikluskorraldus Kohilas

Teeremondi tõttu muutub liikluskorraldus Kohilas

Eve Kruuse

15. mail algab Kohila alevit läbiva Kernu–Kohila riigitee remont, mis kestab kuus kuud, tööde lõpp on planeeritud 15. novembriks käesoleval aastal. Remonditakse teelõik Hageri–Kohila (8,7-16,0 km), remonditava lõigu pikkus on 7,3 km.
Esimesena alustatakse tööd Kohila alevis. Remondi ajal reguleeritakse liiklust fooridega, päevasel ajal on väljas ka liikluse reguleerijad ning seda rakendatakse kogu remonditava lõigu ulatuses.
Töid teostatakse pool poolega meetodil, mis tähendab, et üks sõidusuund jääb avatuks ja teed täielikult liiklemiseks ei suleta.
„Et remonditav sõidutee jääb liiklemiseks avatuks, siis koolibusside ja liinibusside marsruudid ei muutu,“ lubab Kohila vallavanem Allar Haljasorg, „kuid mõne bussipeatuse asukoht võib veidi muutuda.“
Ajutine liikluskorralduse skeem on Transpordiametis kooskõlastamisel ja sellest tulenevalt ei ole praegu infot, kas on vaja mõni tee või tänav ajutiselt sulgeda. Võimalik, et mõne tänava peab siiski ajutiselt sulgema.
Kohila vallavalitsuse kontaktisik nendes riigiteede projektides on teede peaspetsialist Aivar Puur. Haljasorg soovitab jälgida Kohila valla meediumeid, sest jooksva info remonditöödest leiab just sealt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare