14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
ValladKohila valdToredad poemüüjad ja NATO-meelsed vallakodanikud

Toredad poemüüjad ja NATO-meelsed vallakodanikud

Eve Kruuse

Kohila vallavanem Allar Haljasorg meenutab, et ta oli just alustanud tööd Kohila vallavanemana, kui ühel päeval potsatas tema postkasti e-mail, mis oli täis mõtteid a la „Kui mina oleksin vallavanem“. Sellest sai alguse idee korraldada samanimeline kirjandusvõistlus.

Võistluse võidutööks osutus Marie Lisell Jänese kirjatöö, kus ta kirjeldas oma unenägu vallavanemaks olemisest. Ühtekokku esitati võistlusele kaks luuletust ja kaheksa lühijuttu. Siinkohal mõned mõtted võistlusel osalenud töödest.
Martin Sammal, kuuenda klassi poiss, kehtestaks vallavanemana seaduse, et igal hoonel Kohila vallas oleks üks päikesepaneel katusel. „Minu vallas peavad inimesed olema lääne- ja NATO-meelsed. Kõik, rõhutan, kõik vallas olevad teed teeksin ma korda,“ on Martin resoluutne.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare