12.2 C
Rapla
Laupäev, 3 juuni 2023
UudisedVabaõhumuuseum võttis tänavu fookusesse Raplamaa koolid

Vabaõhumuuseum võttis tänavu fookusesse Raplamaa koolid

Teisipäeval tutvustasid vabaõhumuuseumi haridustöötajad Elina Puskar ja Eliis Vaino Rapla Vesiroosi kooli õpetajatele pakutavaid võimalusi.

Vesiroosi kool on Kohila gümnaasiumi järel üks kõige usinamaid vabaõhumuuseumi külastajaid oma õpilastega. Möödunud aastal külastas Raplamaalt muuseumi ligi 500 õpilast, mis on tubli kasv aasta varasema 160 õpilasega võrreldes.
Muuseum näeb, et neid õpilasi võiks aga olla veelgi ja on tänavu oma tähelepanu Raplamaa poole suunanud. „Eks me vaatame selle järgi, kes saaks meile mugavalt tulla ja kellel on vaja väikest informatiivset müksu, aga eks siin on ka palju toredaid õpilasi, keda me ootame,” rääkis Puskar.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused