17.7 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
TVVideopodcast: Tubli, Alika, et finaali pääsesid!

Videopodcast: Tubli, Alika, et finaali pääsesid!

Eesti eurolauliku Alika tubli esitus Liverpooli laval viis Eesti tänavuse Eurovisiooni finaali. Selle positiivse emotsiooni kõrvalt jäi kahest poolfinaalist meelde veel hulgalisti nüansse, mis tänavusele lauluvõistluse särtsu lisavad. Senise kahe poolfinaali üle arutavad Raplamaa Sõnumite oma eurolaulufännid Ulvi Blande, Helerin Väronen ja Siim Jõgis. Muuhulgas tuuakse välja oma lemmikud ja need kellele finaalis pöialt hoitakse. Samuti saavad hinnangu need laulud, mis oleksid võinud finaali pääseda ent jäid seekord pidama poolfinaali. Aga erilised kiidusõnad kuuluvad muidugi Alikale, kes neljapäeva õhtul toimunud teises poolfinaalis kindlustas Eestile koha 26-e tugevama seas, kes astuvad üles Eurovisiooni finaalis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare