21.7 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
ArvamusEmadus õpetab nii mõndagi

Emadus õpetab nii mõndagi

Kuigi emadepäev on möödas, rändavad mõtted ikka just emaduse radadel. Oma tänasel eluhetkel on see kahtlemata üks mu olulisemaid rolle. On privileeg kulgeda koos väikeste inimestega, toetada neid kasvamise teekonnal ja avastada, milline inimene nende selgete silmade taga kujuneb.
Koos lapsega sünnib ka ema, avaneb uus maailm, uus perspektiiv. Muidugi on see teekond kõikide osapoolte jaoks konarlik ja emotsioonid kipvad ka ühe päeva sees kõikuma õnnejoovastuse ja ahastuse vahel. Seda eriti juhul, kui neid väikeseid inimesi on peres mitu. Ja samas on emaks saamine otsus, mida ma isegi rampväsinuna voodisse langedes kunagi kahetsenud ei ole.
Aeg voolab kiiresti mööda ja beebidest saavad silmapilgu järel juba asjalikud mudilased. Aeg enne emadust jääb aina kaugemale, kuid taban end tihti mõttelt, kuidas emaroll mind muutnud on.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare