16.1 C
Rapla
Esmaspäev, 22 juuli 2024
ArvamusJuhtkiri: Vihkamine peaks riigivalitsemise juures keelatud olema

Juhtkiri: Vihkamine peaks riigivalitsemise juures keelatud olema

Obstruktsioon kestab. Parlamendi töö on peatatud. Vähemalt üks erakond on kinnitanud, et tal on kavas aasta lõpuni mässata takistamaks järgmise aasta riigieelarve vastuvõtmist. Sama erakond on ka lubanud, et kui teisiti ei saa, siis kutsutakse rahvas tänavale ja vaat siis…
Ka rahvas on jagunenud kahte lehte. Ühed toetavad seda poolt, kes parlamenti stopil hoiab, sest neile meeldib, kui riigivalitsemine on halvatud. Teised on mures demokraatia pärast ja loodavad tervele mõistusele, mis aitaks poliitikutevahelise vastasseisu lõpetada ning võimaldaks ühiselt riik madalseisust välja tuua. Ja mõlemal poolel on oma

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare