9.9 C
Rapla
Reede, 2 juuni 2023
UudisedRapla vajab avalikku tualetti

Rapla vajab avalikku tualetti

Suvi on tulemas ning koos sellega ka turismihooaeg koos rohkemate külalistega. Juba aastaid on tuntud puudust avalikust tualetist, mida saaksid kasutada nii kohalikud kui ka külalised kaugemalt. Ka Raplamaa Sõnumite toimetusse on jõudnud lood, kuidas Raplas laiemalt ning spetsiifiliselt Nore keskuse lähistel on tulnud ette olukordi, kus tuntakse puudust avalikust käimlast.

Rapla abivallavanem Rain Terras ütles, et teemapüstitus on igati õigustatud ning ka vallavalitsuses on avaliku käimla rajamist mõttena mõlgutatud. Statsionaarseid avalikke WC-sid Raplasse rajatud ei ole. “Teemat on arutatud leidmaks võimalikku pisutki paremat lahendust. Kahjuks hetkel kiiret vastust siin ei ole,” rääkis Terras. Küll aga paigaldatakse suveperioodiks viis ajutist tualetti, neist üks Vesiroosi ujumiskoha juurde, kus see on olnud ka varasematel suvedel.
See paigaldatakse reedel, 19. mail ning jääb ujumiskoha juurde kuni augusti lõpuni. Seda

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused