4.4 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
SportRaplamaa JK jäi võidust ilma üleminutite väravast

Raplamaa JK jäi võidust ilma üleminutite väravast

Raplamaa JK jäi napilt võidust ilma, kui Vändra JK Vaprusega mängiti viiki 2:2. Üleminutitele läks Raplamaa JK vastu 2:1 eduseisus, kuid teisel lisaminutil viigistas vastaste ründaja Martin Pärn skoori 2:2 ning sellega ka kohtumine lõppes. Raplamaa JK peatreener Yilmaz Sahin ütles, et tegemist oli meeskonnale valusa viigiga, sest võidust jäi nii vähe puudu.

Vändra JK Vapruse ja Raplamaa JK vaheline mäng toimus reede, 12. mai õhtul Vändras. Tegemist oli hooaja esimese kohtumisega naturaalsel murul. Senimaani olid kõik kohtumised peetud kunstmuruväljakutel. Mõlemad meeskonnad mängivad teise liiga lõuna-lääne piirkonnas. Omavahelise vastasseisu teeb veelgi värvikamaks geograafiline lähedus. Vändra asub küll Pärnu maakonnas, kuid kohe Raplamaa piiri lähistel.
Vändra on viimastel aastatel kujunenud tugevaks jalgpallikeskuseks. Loetud aastad tagasi mängiti isegi esiliiga tasemel, kuid nüüd ollakse tagasi teises liigas. Vändra on tuntud ka oma aktiivsete ja häälekate toetajate poolest, kes reedesel mängul tribüünidele tulid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused