18.8 C
Rapla
Teisipäev, 6 juuni 2023
ValladKehtna valdKehtna KHK võõrustas välispartnereid

Kehtna KHK võõrustas välispartnereid

Möödunud nädalal võõrustas Kehtna kutsehariduskeskus nelja välisriigi õpetajaid ja õpilasi. Külalised olid Eestis Erasmus+ projekti „Skills for life“ raames, mis keskendus õpilaste pehmete oskuste arendamisele.
Kolm aastat tagasi olid kuue riigi kuue kutsekooli õpetajad ühise mure ees: meie õpilastel puuduvad paljuski eluks vajalikud pehmed oskused nagu näiteks meeskonnatöö, loovus, aja planeerimise võimekus, esinemisoskus jpm. Kokku toodi välja üle kümne erineva oskuse. Eesti, Itaalia, Põhja-Makedoonia, Austria, Türgi ja Poola kutsekoolide inimesed panid pead kokku ja töötasid välja projekti, mis sai nimeks „Skills for life“.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused