21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
ValladMärjamaa valdTäiendatud:Tuletõrjeolümpia tõi Sillaotsa talumuuseumisse 150 last

Täiendatud:Tuletõrjeolümpia tõi Sillaotsa talumuuseumisse 150 last

Sillaotsa talumuuseumi õuel toimus teisipäeva, 16. mai hommikul lasteaedadele suunatud tuletõrjeolümpia. Tegemist on traditsioonilise sündmusega, kus lapsed omandavad algteadmisi päästevaldkonna kohta.

Kõike seda tehakse mängu ja praktilise tegevuse kaudu. Seekord võttis sündmusest osa üksteist lasteaiarühma Veskitammi, Kasti-Orgita, Pillerpalli, Sipa-Laukna, Kehtna, Lipa, Valgu ja Varbola lasteaiast. Kokku osales 150 last.
Aastaid on lasteaedadele suunatud tuletõrjeolümpiat vedanud pikaaegne päästja Meelis Remmel, kes nüüd töötab Sillaotsa talumuuseumi varahoidjana. Varem on neid kokkusaamisi olnud ka Valgus, seekord koguneti Sillaotsale. Teiste seas võttis sellest päevast osa Varbola lasteaia-algkooli kaks rühma koos kümne lapsega vanuses 5-7. Lasteaia-algkooli direktor Eli Laaser ütles, et need kokkusaamised tulevad lastele kasuks mitme nurga alt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare