18.3 C
Rapla
Esmaspäev, 5 juuni 2023
UudisedEsmaspäeval, 22. mail algavad liikluspiirangud:

Esmaspäeval, 22. mail algavad liikluspiirangud:

Harju maakonnas Tõdva–Hageri teel Aespa ja Hageri vahelisel lõigul (km 9,4–14,8) algavad teetööd, mis kestavad detsembrikuuni. Tööde teostamise ajal piiratakse kiirust ja olenevalt töö iseloomust, reguleerivad liiklust reguleerijad, foorid või eesõigus märgid.

Pärnu maakonnas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Sindi ja Tootsi vahelisel lõigul (km 16–28) teostatakse 22. maini teekatte freesimis ja asfaltbetooni paigaldustöid. Tööde teostamise ajal alandatakse kiirust 50 km/h.

Järva maakonnas Tallinn–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Anna ja Mäo vahelisel lõigul (km 73–79) Tartu suunal tegeletakse esmaspäeval kell 8-20 uhtumise likvideerimisega. Lõiguti esineb ühe sõiduraja sulgemisi.

 

Kõigi hetkel kehtivate liikluspiirangute kohta vaata http://tarktee.ee või helista telefonil 1247.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused