0.5 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
20. mail veidi enne südaööd sai politsei teate, et seni kindlaks tegemata isik lõi 18-aastast noormeest.

Kadunud teismelised
16. mail kella 19.30 paiku liikus neli 13-14-aastast noorukit Kohila alevist metsa. Politseile teadaolevalt olid nad eelnevalt tarvitanud alkoholi ja hiljem ei saanud vanemad nendega enam ühendust. Kell 23.02 anti häirekeskusele teada neljast kadunud teismelisest. Otsingutele kaasati PPA kopter ning päästjad otsisid noorukeid drooni ja termokaamera abil. Lisaks kasutati metsas liikudes maastikusõidukeid. Kella viie paiku lõpetasid päästjad otsingud ning sündmus anti üle politseile. 17. mai hommikul tuli politseilt teade, et lapsed on leitud.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Eakas inimene vajas abi
22. mail kell 12.01 sõitsid päästjad Märjamaa alevisse Pärnu maanteele, kus inimene ei pääsenud oma eaka lähisugulase juurde korterisse. Päästjad avasid ukse jõuga ja pääsesid nii tuppa. Kannatanu transporditi kiirabiautosse.

Purkus põles prügi täis laut
22. mail kell 12.49 teatati häirekeskusele, et Rapla vallas Purku külas põleb mahajäetud laut, mis on prügi täis. Päästjad tuvastasid, et põleng on ventilatsioonišahtis ning leegid olid juba katusest väljas. Tulekoldele ligipääsemiseks lõhuti osa katusest ning ventilatsioonitoru. Tulekahju lokaliseeriti kell 13.26 ning kustutati lõplikult 14.19. Põles umbes 40 ruutmeetrit katust. Tulekahju käisid kustutamas Järvakandi, Märjamaa, Rapla kutselised ja Kehtna vabatahtlikud päästjad. Esialgsetel andmetel võis tegemist olla süütamisega.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare