8.8 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
SportAvis Utilitas Rapla teatas lepingu sõlmimisest esimese mängijaga

Avis Utilitas Rapla teatas lepingu sõlmimisest esimese mängijaga

Varem oli teada, et Avis Utilitas Rapla peatreenerina jätkab Arnel Dedic, nüüd teatas klubi ka lepingu sõlmimisest esimese mängijaga. Uuel hooajal tõmbab taas Rapla särgi selga kohalik kasvandik Marek Ruut.
“Täna on meil suurim heameel teada anda esimesest 2023-2024 meeskonna liikmest. Meiega jätkab täpse kolmese viskajana südameid võitnud Rapla oma poiss Marek Ruut,” teatas Rapla korvpallikool. “Mul on hea meel jätkata kodulinna meeskonnas. Usun, et Rapla meeskonnal on potentsiaali teha samm edasi ja mängida taas medalite eest. Usun, et Rapla on hea koht, kus ka mängijana edasi areneda. Lisaks suurepärane fännibaas ja kogukond,” rääkis Marek Ruut.
25-aastane viskav tagamängija kogus eelmisel hooajal keskmiselt 11,8 mänguminutit, viskas mängus keskmiselt 3,2 punkti ning võttis 0,9 lauapalli.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused