17.7 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
SportBaltimaade meistrivõistlused lauatennises

Baltimaade meistrivõistlused lauatennises

Aili Kuldkepp

Haapsalus toimusid Baltimaade veteranide meistrivõistlused lauatennises. Eelmisest võistlusest oli möödunud kuus aastat, sest vahepeal olime koroona tõttu „lukus”. Seda suurem oli rõõm kohtuda vanade sõpradega. Kokku tuli 80 lauatennisisti Leedust, Lätist ja Eestist. Peakohtunikuna tegutses Allar Vellner, tema abina Liisi Vellner.
Võistlustingimused olid head, sportlasi toetas meditsiiniteenistus. Samas kompleksis lauatennisiste ka majutati ja toitlustati. Võitjaid autasustati kenade medalite ja kaunilt vormistatud diplomitega. Meie maakonna lauatennisistide tulemused:
N40 Kristi Ernits – üksikmängus 2. koht, naispaarismängus 3. koht koos Celly Kukega.
N60 Marika Kotka – üksikmängus 3. koht, naispaarismängus koos lätlanna Agafija Bušaga 3. koht ja segapaarismängus koos Kalju Kaldaga samuti 3. koht.
N75 Aili Kuldkepp – üksikmängus 2. koht, naispaarismängus koos Eva Hanniga Tallinnast 1. koht ja segapaarismängus koos Viktor Petersoniga Tartust 3. koht. Samas vanuseklassis Malle Miilmann – üksikmängus 3. koht, naispaarismängus koos Klara Väikoga Elvast 3. koht ja segapaarismängus koos Raigo Rommotiga 3. koht.
MP60+ Kalju Kalda koos Grigori Maltizoviga Tallinnast 3. koht ja segapaarismängus koos Marika Kotkaga 3. koht.
SP50+ Raigo Rommot segapaarismängus koos Malle Miilmanniga 3. koht.
MS80 Mihkel Lasn – üksikmängus 3. koht.
Kokku võitsid meie maakonna veteranid 15 medalit: ühe kuldse, kaks hõbedat ja 12 pronksi. Kahe aasta pärast võõrustab lauatennise veterane Läti.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare