8.8 C
Rapla
Neljapäev, 8 juuni 2023
SportMihkel Laurits võitis MM-il hõbemedali

Mihkel Laurits võitis MM-il hõbemedali

Lõuna-Aafrika Vabariigis asuvas Sun City linnas toimuvad veteranide maailmameistrivõistlused jõutõstmises ning sealt on tulnud ka head uudised Rapla maakonna spordi jaoks. Ainsa eestlasena osaleb MM-il Märjamaa jõutõstja Mihkel Laurits, kes teenis oma esimese medali.
Pühapäeval, 21. mail toimus võistlus klassikalises lamades surumises ning kaalukategoorias -120 kg saavutas Laurits teise koha. Tema tulemus oli 115 kilogrammi. “Proovisin viimasel katsel ka 120 kg, aga see ebaõnnestus, kuigi kang kätel oli kerge,” sõnas Laurits. Lõuna-Aafrikast ta veel kodumaale ei naase, sest reedel, 26. mail ootab üks võistlus veel ees. Siis osaleb ta varustusega võistlusel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused