13.8 C
Rapla
Teisipäev, 18 juuni 2024
UudisedOdessa huumorikonverents toimus sõja tõttu osaliselt Purkus

Odessa huumorikonverents toimus sõja tõttu osaliselt Purkus

Andrus Tamm

Kas te kujutate ette, et huumorist võib rääkida teemal „Budistlik nali Mongoolia kogukondades?“ või siis „Kas keskajal oli kristluse ja rahva naerukultuuri vahel antagonism?“ või siis „Iroonia, post-iroonia ja meta-iroonia“? Eks üldiselt paneks selline tekst õlgu kehitama, aga samas tuleb tõdeda vana ütlust: ega naljategemine ole naljaasi!

Möödunud nädalavahetusel, 18.-21. maini viidi Eesti Kirjandusmuuseumis läbi rahvusvaheline konverents “Laughter and Its Features” (Naer ja selle omadused), mis Ukrainas toimuva sõjategevuse tõttu oli sel aastal Ukraina tuntud huumorilinna Odessa asemel Eestis. Konverentsi viimane päev 21. mai tipnes Eesti huumorimuuseumis Purkus, kus konverentsi delegaadid tutvusid Eesti huumori ajalooga ning viidi läbi mitmeid loenguid ja ümarlaudu.

Neljapäevase konverentsi lõpuni vastupidanud delegaadid

Kohaletulnud konverentsi delegaate tuli vaatamata pühapäevale ja ilusale ilmale tervitama ka Rapla vallavanem Gert Villard, kes oma tervitussõnavõtus tänas, et Eesti

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare