14.9 C
Rapla
Kolmapäev, 19 juuni 2024
SportVibusportlaste võistlusterohke nädalavahetus

Vibusportlaste võistlusterohke nädalavahetus

Möödunud nädalavahetus oli vibuklubi Ilves sportlastele pikk ja tulemusterohke. Laupäeval, 20. mail toimus Puiatus vibuvõistlus Puiatu Kevadnooled ning pühapäeval Lätis Riia linna meistrivõistlused.

Laupäevasel võistlusel lasti kaks korda 72 noole harjutust, kus Triinu Lilienthal näitas sportvibu naiste klassis kõrget taset, võites klubikaaslase Bessi Kasaku ees kuldmedali 635 ja 626 punktiga. Sportvibu meeste klassis saavutas Karl Kivilo 6. koha ning Eve Kivilo veteranide klassi esikoha. Sportvibu U-18 noormeeste klassis võitis Mart Mihkel Makko hõbe- ja Mikk Mihkelson pronksmedali.

Sportvibu neidude U-15 klassis näitas tugevat laskmist Ketter Silt, kes võitis vanuseklassi 685 ja 687 punktiga, mis jääb vaid kaks punkti alla Eesti rekordi. U-13 sportvibu poiste klassis saavutas Ain Markus Välja 6. koha, tüdrukute arvestuses võidutses Karoline Kivilo 695 ja 705 punktiga, jäädes samuti mõne punktiga alla Eesti rekordi.

Vapramad jätkasid võistlus-nädalavahetust Lätis Riia meistrivõistlustel, kus lasti 72 noolt eelringi ning olümpiaringi harjutust. Sportvibu klassis võidutses Karl Kivilo, kes võitis nii eelringi kui ka duellid. Taavi Ennemuist saavutas 9. koha 17 sportlase hulgas. Karoline Kivilo võitis enda vanuseklassis samuti kuldmedali.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare