11.1 C
Rapla
Laupäev, 3 juuni 2023
SportYilmaz Sahin: Uskusin oma mängijatesse lõpuni

Yilmaz Sahin: Uskusin oma mängijatesse lõpuni

Raplamaa JK võitles Saku Sportingu vastu välja 3:3 viigi pärast seda, kui esimesel poolajal jäädi 0:3 kaotusseisu. Raplamaa peatreener Yilmaz Sahin ütles, et isegi kolmeväravalises kaotusseisus uskus ta oma meeskonda ning lõpuks löödigi kolm väravat tagasi.

Lõpuminutitel mindi veel ka võiduväravat püüdma, kuid seekord selleni ei jõutud. Sahin lisas, et 3:3 viigiga kirjutati turniiritabelisse juurde väärtuslik punkt, mis võib hooaja lõpus määravaks osutuda.

Raplamaa JK võõrustas Saku Sportingut reede, 19. mai õhtul Rapla Kesklinna kooli staadionil. Tegemist oli hooaja esimese kodumänguga naturaalsel murul, sest siiamaani mängiti kodumängud jalgpallihalli kunstmurul. Ühtlasi oli tegemist Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne piirkonna seitsmenda vooru mänguga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused