-2.8 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SisuturundusHoog laiendas oma tõukerataste parki

Hoog laiendas oma tõukerataste parki

Laienemisplaanidest lähemalt räägib Hoog Mobility turundusjuht Rando Aav.

Alates sellest nädalast on Rapla ja Alu tänavatel näha kaks korda rohkem kollaseid renditõukerattaid kui seni. Samuti jõuavad Hoog tõukerattad lähipäevil ka täiesti uude valda.

Hoog Mobility alustas oma tegevust testperioodina eelmise suve lõpus kui Rapla tänavatele ilmusid renditavad tõukerattad. Tänaseks on rattad saanud linnarahva seas populaarseks ning mugavaks liikumisvahendiks.

Tõukerataste pargi suurendamist Raplas peame Hoogi tiimiga mõistlikuks otsuseks, sest seni on kaherattalistest pigem puudus. Selle nädala algul kahekordistasime Rapla linna ja Alu piirkonna rataste arvu. Samuti lisandub juurde Kaerepere, Keava ja Kehtna piirkonnad, kus saab ka mugavalt sõitu alustada ja lõpetada või näiteks alustada sõitu Raplast ja lõpetada Keavas.

Lähipäevil jõuavad tõukerattad Kohilasse. Kohila vallaga avasime arutelu juba aasta alguses. Sel nädalal kui tõuksid on tarnitud Eestisse, on meil hea meel avada mobiilirakenduses Kohila piirkond, kuhu kuulub veel Hageri ja Prillimäe, mille vahel saab Hooga liikuda. Paar päeva läheb veel aega nende ettevalmistamiseks ja rakendusega ühendamiseks. Kohalikel inimestel tasub hoida silma peal Hoog mobiilirakendusel, mille saab alla laadida App Store‘s kui ka Google Plays.

Tõukerattad
Hoog tõukerattad saamas kollaseks. Foto: Hoog Mobility

Tahame tõsta kasutajate kui ka kaasliiklejate turvalisust

Hoog asetab sõitjate ohutuse esikohale. Ettevõte on rakendanud mitmeid meetmeid, et tagada ohutu sõidukogemus kõigile kasutajatele. Igat tõukeratast kontrollitakse ja hooldatakse regulaarselt, et tagada optimaalne jõudlus ja turvalisus. Tõukeratastel on kiirusepiirangu alad näiteks ohtlikumatel ristmikel ja teelõikudel, et tagada ohutu liiklemine. Sõidu lõppedes tuleb teha pilt õigesti pargitud tõuksist. Soovitame sõitjatel kanda kiivreid ja austada jalakäijate eesõigust.

Laienemisplaanid ka teistesse linnadesse

Hetkel käivad läbirääkimised mitmete teiste Eesti linnadega. Need kuulutame välja kui kindlad kokkulepped on sõlmitud. Kindlasti tasub hoida silma peal Hoog sotsiaalmeediakanalitel, kus jagame kõige värskemat infot.

3 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
26. mai 2023 12:45

“Sõidu lõppedes tuleb teha pilt õigesti pargitud tõuksist.” – kui nutitelefoni pole, kas siis peab fotokat kaasas vedama?

Raplakas
26. mai 2023 14:15
Vasta  raplakas

Kui sul pole nutitelefoni siis sa ei saa tõuksigi ja ei pea parkimise pärast üldse muretsema 🙂

Aadu
26. mai 2023 23:41

Tulge tallinna. Bolti ratad ilma amortidega. Parem käin jala.