26.1 C
Rapla
Neljapäev, 30 mai 2024
UudisedTäiendatud: Maidlas tegutsev restoran Soo pälvis Michelini rohelise tärni

Täiendatud: Maidlas tegutsev restoran Soo pälvis Michelini rohelise tärni

Esmakordselt pälvis suure rahvusvahelise tunnustuse Rapla maakonnas tegutsev restoran – Maidla mõisa endises teenijate majas tegutsev restoran SOO pälvis Michelini rohelise tärni. Tegemist on tunnustusega, mis antakse restoranidele pühendumise eest jätkusuutlikule gastronoomiale.

Maidla Nature Resort’i teenindusjuht Kristiina Makušev sõnas, et tegemist on ääretult suure tunnustusega. Lisaks rohelisele tärnile pälvis parima noore koka preemia SOO peakokk Daanius Aas.
“Michelini tärnid ja äramärkimised on igale restoranile suur tunnustus, eriti aga uuele tulijale, nagu restorani SOO puhul tegemist. Green Star tunnustus on meile tähendusrikas, sest just jätkusuutlikkus ja looduse hoidmine on kõige olulisem nii SOO kui ka Maidla Nature Resort’i kontekstis. Oleme ääretult õnnelikud ja tänulikud selle tunnustuse üle,” rääkis Kristiina Makušev.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare