11.1 C
Rapla
Kolmapäev, 27 sept. 2023
SportJärvakandis selgusid Eesti karikavõitjad vibulaskmises

Järvakandis selgusid Eesti karikavõitjad vibulaskmises

Järvakandi vibustaadion võõrustas möödunud nädalavahetusel Eesti karikavõistlusi vibulaskmises. Kohal oli enamik Eesti absoluutsetest tipplaskjatest eesotsas meie praeguse esinumbri Robin Jäätmaga, kes saavutas esikoha meeste plokkvibu arvestuses. Samuti olid esindatud kõik Eesti suuremad vibuklubid nii täiskasvanute kui ka noorte arvestuses.

Eesti karikavõistlusi vibulaskmises peetakse tavapäraselt mai lõpus. See on üks koht, kus Eesti paremik saab end enne suure suve algust proovile panna. Kuna Järvakandi asub Eesti keskel, on igalt poolt hea ka sinna kohale sõita. Veel olulisem on see, et Järvakandis on nii 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused