11.6 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
LisalehtKäsitöölaneMeie käsitööpoodide käekäik

Meie käsitööpoodide käekäik

Iga käsitööd tegev inimene teab, et enda vaimu ja hinge jaoks on see vajalik. Kuid kui neid asju palju saab, tekib tarvidus muist esemeid kas ära anda, kinkida või veel parem, maha müüa. Mõni tegeleb ise oma käsitöö müügiga, kuid on ka neid, kes eelistavad turundustöö ja müügi mõne poe teha jätta.

Sellest, kuidas läheb Süstiku käsitööpoel, saab lugeda eelmistelt lehekülgedelt, kuid siinkohal on vaatluse alla võetud mõned teised Raplamaal tegutsevad käsitööpoed ja kohad, kus muuhulgas müüakse ka käsitööd.
Märjamaa käsitööpoe tootevalikus on villased sokid-kindad, kootud peapaelad, Haapsalu sallid, kangast kotid, pajalapid-kindad, tikandid, helkivad esemed, käsitöökaardid, karbid, märkmikud, retseptiraamatud, käsitööseebid, puidutooted (nt võinoad, pannialused, lõikelauad) ja punutud korvid. Poodi pidava Piret Lehese sõnul oleneb neil käsitöö müük hooajast.
„Talvisel ajal lähevad paremini müügiks villased tooted ja helkivad esemed. Jõuludeks ostetakse viimastel aastatel pigem odavamaid tooteid ja vajalikumaid tarvikuid. Ei osteta enam asju, mis seisma jäävad. Suvisel ajal jäävad ostud väiksemaks, ostetakse käsitöökaarte pulmadeks, lõpupidudeks jne, linaseid tooteid ja väiksemaid meeneid,” tõi Lehes välja.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused