6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
SportNõlvak ja Tiisaar jäid King of the Courtil viiendaks

Nõlvak ja Tiisaar jäid King of the Courtil viiendaks

Eesti Võrkpalli Liit

Saksamaal Hamburgis lõppes pühapäeval, 28. mail rannavõrkpalli King of the Court sarja etapp, kus Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar teenisid viienda koha. Kindla võidu võtsid norralastest maailmameistrid Anders Mol ja Christian Sørum.
Teise koha teenisid otsustavas kolmandas ringis tšiillased Marco ja Esteban Grimalt, kolmanda koha hõivasid hollandlased Yorick de Groot ja Leon Luini. Teises ringis langesid lätlased Aleksandrs Samoilovs ja Janis Smedins, kelle laeks jäi Hamburgis neljas koht. Nõlvak ja Tiisaar, kes olid pühapäeval võistlustules koguni kahel korral, langesid viie paari osalusel toimunud finaalis konkurentsist avaringis, jäädes kahe kuninga poolel võidetud punktiga viimaseks.
“Finaalis oli tase ulmeliselt hea, kõik võistkonnad olid väga head. Meil olid oma võimalused ikka, aga ei suutnud neid punktideks realiseerida,” tõdesid eestlased. Mart Tiisaar on pärit Kabalast ning sai esmase võrkpallihariduse Raplas.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare