0.5 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
UudisedRaplas tähistati lastekaitsepäeva keskväljakul perepäevaga

Raplas tähistati lastekaitsepäeva keskväljakul perepäevaga

Perepäev Rapla Lasteparadiis tõi linnasüdamesse kokku hulganisti perekondi ja pakkus lastele palju rõõmu.

On saanud viimaste aastate traditsiooniks, et Rapla tähistab lastekaitsepäeva 1. juunil uhkelt. Tänavu olid peaaegu kõik tegevused koondatud kokku keskväljakule. Tegevusi jagus suurematele ja väiksematele. „Jäime väga rahule, vaatamata sellele ilmale, mis meiega koostööd ei teinud,” ütles perepäeva korraldaja Rapla meediaspetsialist Katrin Kruusimägi. Ilm oli tõesti tuuline ja pigem jahe.
Põue pugevat külmatunnet peletasid lapsed batuudi peal. Üks osa keskväljaku servast oligi pühendatud erinevatele batuutidele, mis mõistagi kujunes laste üheks oluliseks lemmikkohaks. Batuute oli tänavu lausa kolm. Eelmise aasta kogemus näitas, et ühest jääb lastele väheks, kui tahta mõnusalt ära mahtuda.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Anonüümne
2. juuni 2023 15:33

Väga tore päev lastele! Kõik oli super hästi, kuid järgmisel aastal võiks rohkem tähelepanu pöörata ohutusele batuudile. Ei saanud aru mis olid batuudile nö korrapidajate ülesanne? Kas niisama üksteisega lobisemine? Ei tohiks lasta suuri jõmme batuudile, kui seal on umbes 2 aastased ees. Nägin mitmel korral kuidas pisikesed päriselt tallati maha. Ja suured poisid tõukasid väiksemaid eest ära. Palun teha järgmine kord erinevad batuudid nt vanuste järgi! Või võrke korralikud batuudivalvurid!