11.6 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
UudisedSUUR GALERII: Raplamaa andekad koolinoored särasid teadmistega nii riiklikul kui ka Euroopa...

SUUR GALERII: Raplamaa andekad koolinoored särasid teadmistega nii riiklikul kui ka Euroopa tasemel

Tänavu võitsid Raplamaa noored ära üleriigilise usundiõpetuse olümpiaadi ja said Euroopas kuuenda koha rahaoskuste viktoriinis. Kõige tragim maakondlikel olümpiaadidel käija saavutas silmapaistvaid tulemusi lausa kaheksas erinevas aines.

Õppeaasta lõpus on aeg teha kokkuvõtteid. Lastekaitsepäeval, 1. juunil kutsus Raplamaa Omavalitsuste Liit (ROL) kokku maakonna 152 parimat ainetundjat ja nende 88 juhendajat, et neid õppeaasta jooksul saavutatud tulemuste eest tunnustada. „Rõõm on näha väga palju tuttavaid nägusid eelmisest aastast,” ütles ROL-i kultuuri- ja hariduse spetsialist Age Tekku oma tervituses ning lisas, et tänavu on ka palju uusi tulijaid. Kutse sai ligi 30 õpilast rohkem kui eelmisel aastal. Tunnustamissündmuse korraldajad loodavad, et see on märgiks koroona-aastate selja taha jäämisest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused