16.1 C
Rapla
Pühapäev, 21 juuli 2024
TVVideopodcast: Janar Soo esimene kuu spordiliidu tegevjuhina

Videopodcast: Janar Soo esimene kuu spordiliidu tegevjuhina

Rapla maakonna spordiliidu uuel tegevjuhil Janar Sool täitus reedel, 2. juunil uues ametis esimene kuu. Raplamaa Sõnumite podcastis rääkis ta sellest kuidas senine aeg kulgenud on, mis pilguga ta nüüd maakonna spordielule vaatab ning miks ta üldse sellele ametikohale kandideeris. Kuna Soo on mänginud korvpalli Eesti tipptasemel, siis on kahtlemata õhus ka küsimus kas nüüd hakkabki kohalik spordijuhtimine kalduma ainult korvpalli poole. Veel tuleb juttu taimetoitlusest ning sel suvel ees ootavatest spordivõistlustest Rapla maakonnas. Janar Sood intervjueerib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim Jõgis.

 

Raplamaa Sõnumite podcasti saab kuulata SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare