-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
SportJuuru meistriks korvpallis tuli Ruudus Ehitus

Juuru meistriks korvpallis tuli Ruudus Ehitus

Teist aastat järjest selgitati välja Juuru meistrid korvpallis. Kõik mängud peeti ära ühe päevaga – laupäeval, 3. juunil ning areeniks oli Juuru koolimaja võimla. Kohal oli neli meeskonda, kellest päeva lõpuks krooniti kohalikuks meistriks Ruudus Ehitus.
Esmalt mängisid põhiturniiril kõik neli meeskonda omavahel läbi. “Põhiturniiril peeti tasavägised ja emotsionaalsed mängud,” sõnas võistluste korraldaja Jüri Pritšin. Sellele järgnesid pronksimäng ja finaal. Kolmanda koha peale läksid heitlema võistkonnad Veskiratas ja Noored Inimesed, sealt tuli kindel võit noortele ja tasuks pronksmedal. Finaalis oli Ruudus Ehituse vastaseks Inimhingede Insenerid. Põhiturniiril pidasid nad omavahel võrdse mängu, ent pika võistluspäeva lõpus oli selgelt parem Ruudus Ehitus.
Juuru meistriks tulnud meeskonnas mängisid Raido Välik, Eero Välik, Sven Rungi, Markus Ladoga, Gerdo Laansoo, Henri Heinmäe ja Taavi Teeorg. Lisaks peeti kahes vanuseklassis ka viskevõistlust keskjoonelt. 30+ vanusegrupis võitis selle Tarmo Moltsar ja nooremate seas Raido Välik.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare