9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportKeavas joosti Kehtna mõisajooksude sarja kolmas etapp

Keavas joosti Kehtna mõisajooksude sarja kolmas etapp

Kehtna mõisajooksude sari jätkus laupäeval, 3. juunil Keava mõisajooksuga. Põhidistantsi pikkus oli seekord 5,6 kilomeetrit ning kõige kiirema ajaga tuli finišisse Riho Jürisoo, kelle aeg oli 22 minutit ja 55,6 sekundit.

Tema oli ka ainuke jooksja, kelle aeg jäi alla 23 minuti. Teiseks tuli Mati Särev (23.15,8) ja kolmas oli Martin Teetsov (23.28,1). Kokku läbis 5,6-kilomeetrise põhidistantsi 18 jooksjat. Aja alla poole tunni said kirja neist seitse kiiremat. Noortejooksu pikkus oli 2,8 kilomeetrit ja seal sai kiireima aja kirja Ronan Kraus, kes ületas finišijoone 12 minuti ja 30,8 sekundiga.
Lisaks toimusid ka lastejooksud (500 m), millest võttis osa 22 mudilast. Soovi korral võis minna ka päeva pikimale distantsile, mille pikkus oli 11,2 kilomeetrit ning selle katsumuse võttis ette kaks jooksjat.
Kehtna mõisajooksude sari toimub esimest aastat ja jooksuvõistlused peetakse Kehtna valla mõisate juures. Keava jooks oli selle sarja kolmas etapp ning kokku on neid viis. Järgmine jooks on Inglistel kolmapäeval, 14. juunil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare