13.8 C
Rapla
Teisipäev, 3 okt. 2023
SportMarkus Kasepõld võitis hooaja teise etapi veenvalt

Markus Kasepõld võitis hooaja teise etapi veenvalt

Noor kardisõitja Markus Kasepõld (Rapla kardiklubi) läks kahe hooaja vahel üle uude võistlusklassi ning teeb tegusid ka seal. Möödunud nädalavahetusel sõideti Põltsamaa külje all Kuningamäe kardikeskuses Eesti meistrivõistluste teine etapp ning seal tuli ta võitjaks.

Eelmisel hooajal tuli Markus Eesti meistriks Micro klassis ning oli üsna selge, et tänavu tuleb noorel sõitjal teha järgmine samm ning asuda võistlema Mini klassis. Nüüd sõidabki ta aste kõrgemal ehk Mini klassis. Eesti meistrivõistluste kahe esimese etapi järel hoiab ta punktiarvestuses esikohta.
Tema isa ja treener Marko Kasepõld ütles, et

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused