-1.7 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kohila vald
1. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 20. mail pressis tundmatu kasutaja internetis 21-aastaselt Kohila valla elanikult välja 500 eurot. Summa mittemaksmisel ähvardati saata kannatanu fotod ja muu tundlik info tema kontaktidele.

Märjamaa vald
29. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et sama päeva õhtul kella 20.40 paiku ähvardas 25-aastane naine korteris 31-aastast naist.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Põlesid puidujäätmed
31. mail kell 11.32 põlesid Rapla vallas Raka külas 10-ruutmeetrisel alal puukännud ja puidujäätmed, mille päästjad kustutasid.

Liiklusavarii Aespas
31. mail kella 16.02 ajal käisid päästjad Kohila vallas Aespa alevikus Lepatriinu tn sõiduautoga juhtunud liiklusavariil. Küljel olevast avariilisest sõidukist aidati redeli abil välja naine, mees oli autost ise välja saanud. Kumbki kannatanu tõsisemalt viga ei saanud. Ühtlasi eemaldasid päästjad tuleohutuse tagamiseks akult juhtmed.

Palukülas põles saun
1. juunil kell 17.42 teatati, et Kehtna vallas Palukülas põleb saun. Päästjad kustutasid tulekahju kell 18.58. Hoone jäi püsti, hullemast päästis elanike õige käitumine, kes olid põlengu avastamise järel pööningut veega jahutanud ja sauna uksed ning aknad sulgenud. Tuli ei saanud õhku juurde ja tänu sellele ei levinud intensiivselt. Põlengu esialgne tekkepõhjus on kütteseadme rike.

Puu tee peal
2. juunil kell 12.35 käisid päästjad Märjamaa vallas Pajaka külas eemaldamas teelt murdunud puud.

Lõkkes põletati tugitoole
2. juunil kell 18.11 käisid päästjad Lelle alevikus Viljandi mnt kustutamas prügilõket, kus põletati tugitoole ja diivaneid. Päästjad hoiatavad, et prügi, seal hulgas töödeldud puidu lõkkes põletamine on keelatud ja selle eest võivad keskkonnaameti inspektorid määrata rahalise karistuse. Prügi lõkkes põletamine saastab meie ühist elukeskkonda. Lõkkes tohib põletada ainult puhast puitu, pappi, paberit ja haljastusjäätmeid.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare