9.4 C
Rapla
Teisipäev, 26 sept. 2023
SportRapla jooksuklubi tuli 3x800 m teatejooksus Eesti U18 meistriks

Rapla jooksuklubi tuli 3×800 m teatejooksus Eesti U18 meistriks

Erik Horn

Laupäeval, 3. juunil toimunud Eesti teatejooksude meistrivõistlustel Tartus selgusid parimad klubid alates U16 vanuseklassist kuni täiskasvanuteni. Eesti meistriks krooniti Rapla jooksuklubi poiste U18 3×800 m võistkond koosseisus Erki Ütsmüts, Kristo Ehrenpreis ja Hugo Särev.
Kokku osales 515 kergejõustiklast. Rapla jooksuklubi oli esindatud kolme võistkonnaga ja jooksuklubi sportlased olid kokkuvõttes väga edukad. Võideti kaks medalit: üks kuld, üks hõbe ja üks neljas koht.

Eesti Teatejooksude MV-ste PU18 3x800m meistrid: Erki Ütsmüts, Hugo Särev ja Kristo Ehrenpreis. Foto erakogu

Meeste 4×1500 m jooksus saavutati vägevas heitluses Tartu Kalevi järel hõbemedal. Meeskonna koosseisus jooksid Kevin Jõesoo, Sander Piik, Sten Ütsmüts ja Kalev Hõlpus. Esimesena jäid medalita ja saavutasid neljanda koha naiste 3×800 m jooksus Birgit Veldi, Karmel Jano ja Laura-Liisa Väli.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused