-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
UudisedVideopodcast: Chainz Fest 2023 toob nimekad räpparid Rapla lavale

Videopodcast: Chainz Fest 2023 toob nimekad räpparid Rapla lavale

Praegu on käsil kibedad ajad, et valmistada ette 15. juulil toimuvat hip-hop muusikale pühendatud festivali Chainz Fest 2023. Raplamaa Sõnumite toimetuses käis sellest rääkimas festivali peakorraldaja Marko Kaldma ehk artistinimega Maakuu. Lavale on oodata nimekaid räppareid nagu Pluuto ja Säm, Rapla kohalikke tegijaid Maakuu ja V2ike Tom ning samuti algajaid, kes teevad laval oma esimese katsetuse. Kaldma tõi välja, et festival saabki olema sümbioos tuntud artistidest ning nendest, kes saavad oma esimese võimaluse üles astuda. Vestluse käigus tuleb juttu ka hip-hop kultuurist laiemalt. Kas räpp ja hip-hop on üks ja sama? Kas ja miks räpparid oma tekstides roppusi kasutavad? Vestlust juhib Raplamaa Sõnumite ajakirjanik Siim jõgis.

 

Kuulata saab Raplamaa Sõnumite podcasti SIIN.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare