6.7 C
Rapla
Laupäev, 18 mai 2024
SisuturundusSisuturundus: Uskumatuid fakte kasiinode koht

Sisuturundus: Uskumatuid fakte kasiinode koht

Tähelepanu, tegemist on hasartmängu reklaamiga. Tegemist ei ole sobiva vahendina finantsprobleemide lahendamisel. Mängige vastutustundlikult ning tutvuge reeglite ning tingimustega!

Maailmas on olemas asju, mida ei oskaks ettegi kujutada ning sama kehtib ka hasartmängude maailma kohta. Vahel on reaalsus isegi kummalisem kui fantaasia ning kasiinodega on seda päris naljakas seostada. Siiski võib eristada fakte väljamõeldistest ning tõde ebausust. Vaatame, mis huvitavaid fakte kätkeb endas kasiinode sisemaailm täna ja minevikus.

Jah, kasiinokultuur on mitmetahuline ning see ei päädi vaid uhke sisekujundusega, mida on märgata näiteks Vavada kasiinos ning teistes uhketes mängumaailmades. Kasiinode olemus on kokteil elegantsist, klassikast ning kirjutamata reeglitest. See on spontaansus, riskide ja hüvede segu. Kuid ka arvustused, strateegiad ja ettevaatlikkus. Põnev on saada osa meelelahutusest, mis varem oli keelatud.

Kasiinode ajalugu ja traditsioonid on tõepoolest veidrad ning tutvugem ka meie selle uskumatu ajaloo faktidega.

1. Nevada vanglas oli kasiino kinnipeetavate jaoks

Nevadas on mänginud kasiinomeelelahutus nii olulist rolli, et Nevada osariigi vanglas oli 35 aasta jooksul olemas kasiino. Kinnipeetavad said osa hasartmängudest nagu näiteks pokker ja blackjack ning teha spordiennustusi vangla alal. Vangla kasiino suleti siiski 1967. aastal.

2. Maailma väikseimal kasiinol ei ole aadressi

Teadaolevalt on maailma pisim kasiino Grosvenori nimeline. See ei ole isegi hoones mitte, vaid asub Londoni takso tagaosas! Selles pisikeses kohas on sisse seatud mängulaud koos diileriga, TV spordi vaatamiseks ning lausa baar.

3. Ruletirattal olevate numbrite summa on 666

Jah, see ei ole lihtsalt hasartmänge tauniv kuulujutt, vaid tõde. Ruletiratta numbrid annavad tõepoolest kokku Piiblis mainitud “metsalise numbri”. Niisugune kokkusattumus oli põhjus, miks hakati mängu nimetama kuradirattaks. Nüüd on teada, et see nimetus pole teps niisama.

4. Slotiautomaadid olid kunagi puuviljanätsu automaadid

Puuviljateemalised mängud on igal pool saadaval nii online kui ka maapealsetes kasiinodes. Osa kunagisi mänguautomaate olidki hoopiski puuviljanätsu masinad. Kasiinoettevõtjate maailm ei ole poisteklubi. Üks Las Vegase teerajajaid oli naine nimega Mayme Stocker, kes oli esimene inimene, kellele anti linnas kasiinolitsents. Stockeri kasiino pakkus sel ajal linnas ainsaid viit legaalset mängu: bridž, lowball pokker, stud poker, draw pokker ja 500 aastatel, kui tulid välja esimesed mänguautomaadid. Puuvilja sümbolid tähistasid närimiskummide maitseid. Kes võinuks siis arvata, et puuviljakujulistest sümbolitest saab kunagi traditsioon kasiinodes.

5. Kõigi aegade suurim jackpot kasiinos

Seni suurima jackpoti võitja on üks anonüümne mees Las Vegase Excaliburi kasiinos. Ta panustas enda valitud slotimängule kõigest 100 dollarit ning lõpptulemus oli see, et ta väljus kasiinost 39,7 miljoni dollari suuruse jackpotiga!

6. Pikim pokkerimäng kestis 8 aastat

Ühel heal päeval tegid mängijad ettemaksu 1000 dollarile, mängimaks pokkerit, mida mäletaks ajalugu. Pokkerit pidi mängima ööpäev ringi, 7 päeva nädalas, aastatel 1881-1889 – kokku lausa 8 aastat!

7. Vegase kasiinod kasutasid ära aatompommi testimist

Kasiinomaailmaga on seotud olnud palju kõmulugusid, kuid kõige pöörasem neist oli see. Nimelt alustas USA energeetikaagentuur 1950ndatel tuhandete katsetuumade lõhkamist. Tuumarelvad muutsid öö päevaks ja jätsid taevasse kurjakuulutavad pilved, mida oli näha ka kohalike kasiinode akendest. See andis ettevõtjatele uhke võimaluse muuta see vaatemäng äriks. Korraldama hakati aatomipommi pidusid, aatomiteemalisi iludusvõistlusi ning pakkuma kasiinobaarides aatomikokteile.

8. Esimene Vegase kasiino tegevusluba anti naisterahvale

Kasiinos ei ole ainult mehed kõvad tegijad. Üks Las Vegase hasartmängude maailma teerajaja oli hoopis naisterahvas nimega Mayme Stocker, kes oli esimene kasiinolitsentsi saanud inimene. Toona pakkus Stockeri kasiino linnas viit legaalset mängu: bridž, lowball, pokker, stud pokker ja 500.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Wender Jaani
6. juuli 2023 09:03

Võiduvõimalus keeratakse alles siis lahti, kui endal kukrud täis!